Frisør Goldlock, København K

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 10-04-2020

Driftstimer

Disse tider kan blive påvirket pga. coronavirusrestriktioner udstedt af regeringen.
mandagmaLukket
tirsdagti
08:00 – 18:00
onsdagon
08:00 – 18:00
torsdagto
08:00 – 18:00
fredagfr
08:00 – 18:00
lørdag
08:00 – 14:00
søndagLukket
Lukket nu.
Åbner i  12 h 5 min.
12 h 5 min

Beskrivelse

Skal du finde en god og pålidelig extensions frisør i københavn, tag et kig forbi goldlock.dk. I mere end 10 år har vi påsat hår extensions til kunder i københavn og hovedstadsområdet. Vi har også kunder fra Fyn, Jylland og Sverige, der får lavet deres hair extensions hos os i København. Hvad mon grunden er til at de tager langvejs fra for at få lavet extensions i københavn? Goldlock er en rigtig city frisør, Det vil sige en moderigtig frisør i københavn.
Vi laver hår på mange kendisser, specielt vores extensions af ægte hår er blandt vores populæreste produkter! Med Goldlock hairextension får du hår ekstensions, der giver dig et rigtigt modellook. Et langt og fyldigt hår af ægte hår extension giver selvtillid, du ser dig i spejlet og tænker: "woaw, er det virkelig mig". Med hår extensions behøver du ikke at vente i årevis før håret gror langt, resultatet får du med det samme.
Er påsætning af extensions billigt? Se vores extensions priser på vores hjemmeside.


Firmabeskrivelse
Goldlock er en trendy extensions frisør i københavn, med kunder fra hele landet, og heriblandt kendisser som Linse, Medina med flere. Goldlock er et populært valg for påsætning af hår extensions i københavn, for som en moderigtig og trendy frisør i København, giver goldlock dig en god betjening, vejledning og det allebedste er..... - et nyt fantastisk udseende med langt fyldigt hår skabt af extensions af ægte hår. Goldlock ligger ved Nørreport i den indre by, og er derfor en ægte city frisør, Efter påsætning af dine hår ekstensions, kan du derfor let gå ud og shoppe nyt tøj med dit nye look. På sætning af air extensions i københavn kan være en pebret affære, men hos Goldlock får du dine hår extensions billigt, samtidigt med at kvaliteten er i top. Alt efter din hårtype og ønsker laver vi extensions efter pot tot metoden, flettemetoden, tape on and of medtoden, samt cold fusion hairextension metoden.
Med hår extension kan du på få timer forvandle dit hår fra kort til lækkert langt modelhår, så ryger din selvtillid i top. Hvis du har langt hår i forvejen kan du også få isat hår extensions for at give mere fylde, det giver lige udseendet et ekstra pift. På vores hjemmeside har vi masser af extensions før og efter billeder i vores galleri. Du kan her se hvordan vi kan forvandle helt kort hår til en lækker lang manke af extensions af ægte hår.
Stikord:
Extensions, Hairextension, Frisør København, Hår Extension, Hår Extensions, Hår Extensions København, City Frisør, Extensions Billigt, Extensions Frisør København, Extensions København, Extensions Ægte Hår, Hair Extensions København, Hår Ekstensions

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Frisør Goldlock!

Del dine erfaringer!

Facebook